Download ons ‘Invulmodel arbeidsovereenkomst bepaalde tijd’

4 juli 2023

Bij het aannemen van een eerste personeelslid komt veel kijken. Je moet als werkgever aangemeld zijn bij verschillende instanties, zodat ook jouw nieuwe werknemer aangemeld kan worden. Hiervoor hebben wij een checklist opgesteld.

Daarnaast is het van belang dat jouw nieuwe personeelslid een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgt. In deze arbeidsovereenkomst staan afspraken tussen jou als werkgever en de werknemer. Om een kloppende arbeidsovereenkomst op te stellen is belangrijk dat je kennis hebt van bijvoorbeeld proeftijden, opzegtermijnen, salarissen en verschillende soorten bedingen.

Kop & Munt begrijpt goed dat hier veel tijd in gaat zitten en je misschien niet altijd op de hoogte bent van de wettelijke verplichtingen. Om jou als startende werkgever daarom op weg te helpen, hebben wij een concept arbeidsovereenkomst opgesteld die je onder aan de pagina kan downloaden.

Uiteraard kan Kop & Munt ook voor jou een arbeidsovereenkomst opstellen. De hulp van Kop & Munt inschakelen bij het aannemen van personeel? Neem dan contact met ons op!    Bedankt voor je aanvraag. Download het formulier via de link hieronder.

    Chat openen
    1
    Hoi! Kunnen wij je helpen?