Team

Maak kennis met de vaste gezichten van Kop & Munt. Zij zijn het aanspreekpunt voor al jouw vragen en zorgen er in no-time voor dat je vraag beantwoord wordt. Dat kan telefonisch maar ook via whatsapp. Lekker snel en lekker makkelijk.

Gertjan

Enthousiast in de overtreffende trap en bruisend van de nieuwe ideeën. Een ondernemer pur sang. Niet bij te houden dus. Dat geldt ook voor asfalt, sneeuw en water. Want ook hier gaat alles snel: motorcross, wintersport, waterscooters. Vindt zijn eigen grappen vaak het leukst en begint al te lachen voordat de grap begint. Had al vroeg geen kapper meer nodig, behalve een tondeuse.

Wietske

De oplossingsgerichte perfectionist van het stel. Geeft razendsnel antwoord op vragen en schakelt snel. Wordt vaak pratend in zichzelf gespot maar dat hoort nu eenmaal bij haar. Heeft qua kledingstijl een duidelijke voorkeur voor één merk en dus nog nét geen aandelen hierin. Stelt nooit iets uit; tenzij het iets sportiefs is zoals hardlopen.

Jan

Een fanatieke sporter met winnersmentaliteit. Als het nu gaat om een ruig potje zaalvoetbal, autorijden of op andere vlakken: hij moet en zal winnen. Heeft het begrip ‘tijd’ een andere lading gegeven want denkt dat hij een tijdvak van 20 minuten in 5 minuten kan overbruggen. Te optimistisch dus maar aan de andere kant heel serieus en betrouwbaar met jarenlange ervaring binnen zijn vakgebied.

Jantine

Een echt financieel wonder met jaren ervaring en dol op cijfers. Moeder van drie zonen dus blij als ze op kantoor zit met een cappuccino. Houdt van wandelen en mountainbiken dus zorgt ervoor dat ze gezond en fit blijft. Beetje controlfreak maar dat vinden wij best prettig. Zodra ze hierin doorslaat zetten we weer een cappuccino voor haar neer.

Erika

“De altijd vrolijke ‘Ko’ met haar open blik en volle lach. Dat lachen doet ze eigenlijk altijd, je weet alleen nooit of ze je uitlacht. Maakt makkelijk contact, communiceert duidelijk en doet een HRM opleiding. Dat laatste was overigens een bewuste keuze, zo leert ze nog meer over het vak. Gaat voor de persoonlijke benadering. Sporten? Dat doet ze bij een vriendin. Dan kunnen we niet controleren of ze wel écht gaat.”

Chat openen
1
Hoi! Kunnen wij je helpen?