Wanneer besteed je jouw personeelszaken uit?!

15 maart 2023

Je bent een startende ondernemer met een mooie onderneming die hard groeit. Je krijgt steeds meer klanten, meer projecten, maar ook meer werknemers. Deze werknemers waardeer je ontzettend, want je hebt ze hard nodig voor jouw bedrijf. Maar hoe zorg je er nu voor dat de personeelszaken voor deze werknemers goed geregeld zijn?! Door gebruik te maken van de dienstverlening van Kop & Munt!

DE GROTE VAN JOUW ORGANISATIE

Je hebt misschien al wat personeelszaken moeten regelen, maar nog niet zoveel dat je daarvoor een HR-medewerker in dienst neemt. Kop & Munt is dan de ideale oplossing! Wij ondersteunen jou op externe basis; gewoon vanuit ons kantoor. Mocht het nodig zijn dan komen wij natuurlijk graag langs op locatie om alles goed te regelen.

Misschien heb jij al een HR-medewerker in dienst die de eerste HR-werkzaamheden oppakt en heb je meer behoefte aan een strategische partner. Dat kan ook bij Kop & Munt! Wij hebben een speciale pakketvorm waarbij wij meedenken op strategisch niveau en optreden als adviseur. Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie professionaliseert en groeit.

WERK VOOR PROFESSIONALS

De personeelszaken zijn de laatste jaren steeds ingewikkelder geworden. Het zijn geen werkzaamheden meer die je er ‘zomaar bij doet’. De personeelszaken uitbesteden zorgt dan ook voor verschillende voordelen!

  • We pakken het ziekteverzuim binnen jouw organisatie op. We zorgen dat je voldoet aan de wettelijke regelgeving, maar we zorgen er ook voor dat we nauw in contact blijven met de zieke werknemer.
  • Elke periode zorgen wij ervoor dat jouw werknemers uit betaald kunnen krijgen. Daarbij stellen we verschillende berekeningen op en maken wij jouw werkgeverskosten inzichtelijk.
  • Wij pakken de personeelszaken op zoals het verzorgen van een arbeidsovereenkomst zodat jij en de werknemer niet voor verrassingen komen te staan. We houden je op de hoogte van de wets- en cao wijzingen en ondersteunen waar nodig bij de voortgangsgesprekken.

KOP & MUNT EN JOUW PERSONEELSZAKEN

Kop & Munt kan jou ontzorgen op het gebied van personeelszaken aan de hand van drie pakketten; het salaris-, verzuim- en/of personeelspakket. Is jouw organisatie al groter, dan hebben wij hiervoor een aangepast pakket. Wij zorgen er altijd voor dat een onze HR-adviseurs vast contactpersoon wordt voor jou en jouw werknemers.

Chat openen
1
Hoi! Kunnen wij je helpen?